هاست وردپرس با طعم تند و تیز

روز جهانی پشتیبان گیری

تجربه نهایت سرعت هاست

بسیاری از مردم شاید روز جهانی پشتیبان گیری رو نشنیده اند. جالب است بدانید طبق آمار  PriceWaterhouseCoopers  ۹۴ % وب سایت هایی که اطلاعات آن ها از دست رفته است، دوسال می شود که از اطلاعاتشان Backup تهیه نکرده اند. روزانه اطلاعات زیادی درون سایت ها به انواع مختلف عکس، متن و … ذخیره می شود. پشتیبان گیری یک راه حل خوب در صورت بروز خطرات و حملات است. در این مقاله نکاتی بیشتر به مالکان سایت در مورد اهمیت پشتیبان گیری خواهیم گفت.

روز جهانی پشتیبان گیری

امروزه زندگی ما و اطلاعات ما در دنیای دیجیتال نگه داری می شود. اطلاعات شخصی، تجاری، مالی و … همچنین اطلاعات که خود درون دستگاه های تلفن همراه و کامپیوتر های شخصی و … نگه داری می کنیم. این تهدید همیشه وجود دارد که که اطلاعات شما از بین برود یا در محیط های اینترنت به سرقت رفته یا نابود شود.

۳۱ مارس

world backup day

روز های زیادی در سال به عناوین مختلفی نام گذاری شده اند که لیست آن ها می توانید در  روزهای بین المللی رزرو شده مشاهده کنید. در میان این همه روز های سال چرا یک روز را به نام روز جهانی پشتیبان گیری مشخص کرده اند؟ با معرفی آمار های زیر به اهمیت پشتیبان گیری بیشتر لمس خواهید کرد.

پشتیبان گیری از اطلاعات با اینکه اهمیت بسیار زیادی دارند با این حال ۳۰% از مردم دنیا از اطلاعاتشان اصلا پشتیبان گیری نمی کنند. این افراد در صورتی با مشکل مواجه شوند بازیابی اطلاعاتشان به مراتب سخت تر خواهد بود. پس سعی کنید جزو این ۳۰% از افراد دنیا نباشید.

در هر دقیقه ۱۱۳ گوشی همراه در دنیا دزدیده می شود و از دست دادن گوشی یعنی تمام اطلاعات گوشی شما نابود شده است و علاوه براینکه اطلاعات شما در معرض انتشار قرار دارد دیگر هیچ راهی برای برگرداندن اطلاعات وجود ندارد.

به صورت میانگین ۲۹% اطلاعات بر اثر تصادف یا به صورت سهوی از بین می رود همچنین در هارد دیسک ها به دلیل حساسیت به ضربه بسیار این مورد چشم گیر است. به شخصه در طول ۱۰ سالی که با وسایل دیجیتال کار می کنم ۳ بار اطلاعات هارد دیسک بر اکثر ضربه یا در هنگام پارتیشن بندی از دست داده ام.

در هرماه از هر ۱۰ کامپیوتر، ۱ کامپیوتر در اثر حملات ویروس های مخرب اطلاعات خود را از دست داده اند. بعضی از این ویروس ها با حذف اطلاعات ذخیره شده یا انتشار خود بر روی فایل ها به آنها را آسیب می زنند به گونه که دیگر اطلاعات غیر قابل استفاده است و شما به ناچار باید اطلاعات خود را حذف کنید.

نکاتی که باید در مورد پشتیان گیری بدانید

با بیان این آمار و تهدید هایی که برای اطلاعات شما وجود دارد این اهمیت پشتیبان گیری بیشتر نمو پیدا می کند. Backup که از اطلاعات خود تهیه می کنید باید چندین بار انجام دهید تا همیشه اخرین تغییرات و فایل های شما در Backup وجود داشته باشد. وب سایت های ابری زیادی وجود دارد که با قرار دادن اطلاعات خود در این فضای مخصوص خودتان می توانید از  نابود شده اطلاعات تان جلوگیری کنید از جمله سرویس هایی که این خدمات را ارائه می دهند میتوان به Google Drive، Drop box و درون ایران نیز از فایگانی استفاده کرد. مزیت دیگر این روش پشتیبان گیری دسترسی به اطلاعات خود در هر جایی که به اینترنت داشته باشید و نیازی به جابجایی وسایل ذخیره سازی نیست.

برای پشتیبان گیری اطلاعات خود معیار هایی مشخص کنید این کار باعث می شود در صورت لزوم بازیابی راحت تر صورت گیرد. بعضی از اطلاعات ما به مراتب اهمیت بیشتری نسبت به بقیه اطلاعات ما دارند و باید این اطلاعات باید با دقت بیشتری حتی در چندین محل پشتیبان گیری شود یا حتی بر روی نسخه پشتیبان قفل گذاری شود.

داشتن نسخه Backup قدیمی بهتر از نداشتن پشتیبان است. اما سعی کنید در دوره های زمانی مشخصی بسته به اهمیت اطلاعات خود Backup تهیه کنید.این روش پشتیبان گیری بسیار مناسب است زیرا انواع نسخه هایی از اطلاعات خود در بازه های زمانی مختلف دارید و بسیار مفید خواهد بود. اگر با محدودیت میزان فضا برای پشتیبان گیری مواجه هستید حداقل اخرین Backup که تهیه کرده اید نگه دارید. اگر از نرم افزارهایی که به صورت اتوماتیک پشتیان تهیه می کنند استفاده می کنید حتما فضا مورد نیاز برای هر نسخه پشتیبان را در نظر بگیرید تا دچار کمبود حافظه نشوید. برای مطالعه بیشتر در این مورد به وب سایت رسمی روز جهانی پشتیبان گیری مراجعه کنید تا اطلاعات کامل تری دریافت کنید.

امیدواریم با مطالعه این مقاله و آمار های ارائه شده به اهمیت پشتیبان گیری پی ببرید و حداقل سالانه روز ۳۱ مارس مصادف با ۲۱ فرودین از اطلاعات خود پشتیبان تهیه کنید.